Caută
Close this search box.

Festivalul Untold revine în septembrie. DJ Tiesto vine la Saga Festival din București

Fenomenul Untold revine în septembrie, iar 50 de mii de oameni au cumpărat deja abonamente pentru cele trei zile de distracţie în Cluj Napoca. La Bucureşti, zeci de mii de oameni vor petrece pe muzica lui Tiesto la Saga Festival, unde în premieră îşi vor putea achita biletul în rate.

Tiesto, unul dintre cei mai premiați DJ din lume, va electriza atmosfera la Saga Festival la începutul toamnei. Spectacolul va fi organizat chiar în inima Capitalei.

Ultimul mare eveniment organizat în Parcul Izvor din București a fost concertul Madonnei din anul 2009, desigur, nu în condiții de pandemie. Parcul Izvor din Capitală se întinde pe o suprafață de 17 hectare, iar organizatorii vor ca în fiecare seară de festival să aducă aici 50 de mii de oameni.

Pentru trei zile de festival, doritorii au la dispoziție un abonament pentru care trebuie să plătească peste 400 de lei. Biletele poate fi plătite în rate.

După un an de pauză, organizatorii UNTOLD promit o ediție epică. Au vândut deja peste 55 de mii de abonamente, cele mai multe încă de anul trecut. 149 de euro vor plăti cei care își doresc trei zile de distracție la unul din cele mai îndrăgite festivaluri muzicale din Europa.

Citeste si: Orban: Ştiţi cum îmi mai spun unii colegii? Duracell!

Organizatorii susțin că sunt pregătiți să respecte toate regulile în vigoare în momentul în care vor avea loc festivalurile și mizează pe faptul că mare parte dintre oameni vor fi vaccinați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri