Caută
Close this search box.

Gunoaie aruncate pe treptele Primăriei Sector 1, de manifestanţi aduşi de Codruţa Cerva

codruţa cerva

Un nou episod provocat de Codruţa Cerva şi alţi câţiva manifestanţi a avut loc, în războiul declanșat de mafia gunoaielor din Sectorul 1, împotriva primarului Clotilde Armand.

Un grup de persoane, în fruntea căruia se afla Codruța Cerva, a adus saci plini de gunoaie, pe care apoi i-au vărsat pe scările Primăriei Sectorului 1.

Aproximativ 20 de persoane au venit în fața Primăriei Sectorului 1, unde au vărsat gunoaie. Totul a fost transmis în direct de România TV, incidentul fiind coordonat de Codruța Cerva, activist PSD, apropiată a fostului primar, Daniel Tudorache.

„Sunteți un gunoi de primar, doamnă primar!”, a zbierat Cerva. RTV a trimis trei reporteri, pentru a îngroșa numărul manifestanților.

Cei câțiva participanți prezenți, intervievați de RTV, au repetat sloganurile PSD.:

„S-a furat pentru că asta este agenda lui Soros în România. Avem conducători criminali și hoți”, a declarat o femeie, susținând că USRPLUS a furat alegerile locale.

„Clotilde, la pușcărie!” și „Demisia!”, au mai spus alți oameni prezenți în fața Primăriei. „Ce nu o dă afară, ce a venit nenorocita asta aici?”, a strigat o altă femeie.

Ilie Bolojan, fost primar al Oradei, actual președinte al CJ Bihor, s-a declarat șocat de valoarea facturilor pentru salubritate din Sectorul 1.

Războiul dintre Primăria Sector 1, care refuză să mai plătească astfel de facturi uriașe, și firma de salubritate Romprest, a reizbucnit săptămâna această.

Într-un interviu pentru Digi24, Bolojan a declarat că Oradea are 210.000 de locuitori și plătește pentru salubritate și deszăpezire 11 milioane de euro/an, către o societate privată.

În Sectorul 1, pe de altă parte, sunt 250.000 de locuitori, iar Primăria a fost nevoită să plătească facturi, către firma de salubritate, în valoare de peste 50 de milioane de euro. Diferenţa de preţ este dramatică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri