Caută
Close this search box.

Încă un responsabil din ministerul lui Cristian Ghinea a plecat în concediu

pnrr

Și șefa coordonatorului PNRR Nicu Toderaş, Teodora Preoteasa, este în concediu, şi ea ignorând de asemenea interdicția premierului Cîțu.

Newsweek România a arătat acum o zi că Nicolae Toderaș, coordonatorul cu rol tehnic al PNRR, și-a luat o scurtă vacanță.

„Avem un mesaj foarte clar pentru toţi cei care lucrează la PNRR – şi aici mă refer la funcţionarii din administraţia publică. Trebuie să ştiţi că nu puteţi să mergeţi în concediu până nu avem acest PNRR aprobat. (…)

Nu ne jucăm cu aşa ceva, trebuie să luaţi în considerare toate observaţiile, răspundem cu celeritate, răspundem imediat şi facem un PNRR bun. Deci, nimeni nu pleacă acasă, în concediu, până nu avem acest PNRR. (…)

Trebuie să luăm aceşti bani, sunt bani de care avem nevoie să ne dezvoltăm”, a declarat premierul Florin Cîțu, la 11 iunie.

Totuși, la 14 iunie, a plecat în concediu, o săptămână, Nicolae Toderaș, coordonatorul cu rol tehnic al PNRR. Cererea a fost aprobată de șefa sa, Teodora Preoteasa, director general la Direcția programare și coordonare sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri