Caută
Close this search box.

Oana Lovin a fost dată afară de Pandele, de la Metropola TV, după o lună de activitate intensă

oana lovin

Emisiunea pe care Oana Lovin o făcea la Metropola TV, televiziune controlată de Florentin Pandele, a fost eliminată din grilă, după numai o lună de la lansare, anunță Pagina de Media.

„A venit un nou director de știri (Dida Constantin n. red) care mi-a spus că emisiunea este suspendată, pentru că se fac modificări”, a declarat Lovin pentru Pagina de Media.

Potrivit Oanei Lovin, contractul pe care l-a avut cu Metropola TV a fost pentru perioada 10 mai – 4 iunie, iar „acum vom discutam să facem un alt proiect”: „Săpămaâa viitoare avem o şedinţă, în care vom discuta”.

Lovin susține că acum lucrează la Departamentul Ştiri.

„Eu eram la Departamentul de divertisment, acum sunt la Ştiri. Ajut cu tot ce ține de promovare, cu partea de Facebook și cu subiecte pentru știri”, a susținut Lovin.

Lovin a avut în ultima vreme mai multe postări obscene pe Facebook, legate de Clotilde Armand.

Metropola TV a fost înființat de Consiliul Local Voluntari, funcționarea sa fiind asigurată cu bani ,din bugetul localității, prin urmare, cu bani publici.

Oana Lovin s-a remarcat, alături de Codruța Cerva, prin numeroase scandaluri publice. Recent, ea a fost amendată cu 400 de lei și i s-a întocmit dosar pena,l în urma violențelor din fața Ministerului Sănătății.

Pentru violențele din fața Ministerului Sănătății, Lovin și Codruța Cerva riscă închisoare de la 3 luni la 5 ani sau amendă penală.

Poliția Capitalei anunță, într-un răspuns pentru aktual24.ro, că activistele PSD Codruța Cerva și Oana Lovin s-au ales cu dosar penal, „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violente”, în urma agresiunilor din data de 14 aprilie, din fața Ministerului Sănătății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri