Caută
Close this search box.

Becali, după eşec: Este cea mai ruşinoasă înfrângere din fotbalul românesc!

gigi becali

Finanţatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi seara, după eliminarea formaţiei sale din Europa Conference League de Şahtior Karaganda (5-3 la loviturile de departajare), că aceasta este cea mai ruşinoasă înfrângere din fotbalul românesc.

„Este cea mai ruşinoasă înfrângere din fotbalul românesc, nici chiar aia CFR cu Dudelange din Luxemburg nu a fost aşa. Mai ruşinoasă înfrângere că asta nu a existat, pentru că echipa asta (n.r. – Şahtior Karaganda) nu avea cum să îţi dea gol. De fapt, nici nu a dat gol, unul l-a dat Vlad şi unul l-a dat Vucur.

Aşa ceva nu am văzut în viaţa mea, Doamne fereşte! Cum să iei golul ăsta, că nu înţeleg… Noi avem echipă, avem jucători foarte valoroşi, dar nu avem bărbăţie. Trebuie să ai doi-trei jucători cu bărbăţie care să încurajeze.

Toată echipa a jucat slab azi, ar fi trebuit să schimb toată echipa, dar nici nu aveai pe cine. Ce să faci cu ăştia, ce să faci cu ei? Nu mai am încredere, nu avem bărbăţia aia a CFR-ului, nu suntem echipă de anvergură”, a afirmat Becali la postul Pro X.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri