„Nu suntem în război cu Facebook”, a asigurat luni purtătoarea de cuvânt a Casei Albe. Președintele Joe Biden încearcă, de asemenea, să calmeze lucrurile, după ce vineri a acuzat rețeaua socială că a ucis oameni, potrivit AFP.

„Nu suntem în război cu Facebook, suntem în război cu virusul”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki.

Puțin mai devreme, președintele Joe Biden revenise asupra remarcilor foarte clare pe care le făcuse vineri despre informații false despre vaccinarea anti-Covid care circulă pe Facebook.

„Facebook nu ucide oameni”, a declarat el reporterilor luni, după un discurs de la Casa Albă asupra economiei SUA. El a argumentat că utilizatorii rețelei sociale „răspândesc informații false care pot răni pe cei care le ascultă. Omoară oamenii”.

„La asta mă refeream”, a adăugat președintele. Vineri, Joe Biden, într-o ieșire neobișnuit de dură, a estimat că Facebook și alte rețele sociale ucid oameni, lăsând să circule informații false despre vaccinarea împotriva Covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here