Caută
Close this search box.

Casa Albă: Nu suntem în război cu Facebook

joe biden

„Nu suntem în război cu Facebook”, a asigurat luni purtătoarea de cuvânt a Casei Albe. Președintele Joe Biden încearcă, de asemenea, să calmeze lucrurile, după ce vineri a acuzat rețeaua socială că a ucis oameni, potrivit AFP.

„Nu suntem în război cu Facebook, suntem în război cu virusul”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki.

Puțin mai devreme, președintele Joe Biden revenise asupra remarcilor foarte clare pe care le făcuse vineri despre informații false despre vaccinarea anti-Covid care circulă pe Facebook.

„Facebook nu ucide oameni”, a declarat el reporterilor luni, după un discurs de la Casa Albă asupra economiei SUA. El a argumentat că utilizatorii rețelei sociale „răspândesc informații false care pot răni pe cei care le ascultă. Omoară oamenii”.

„La asta mă refeream”, a adăugat președintele. Vineri, Joe Biden, într-o ieșire neobișnuit de dură, a estimat că Facebook și alte rețele sociale ucid oameni, lăsând să circule informații false despre vaccinarea împotriva Covid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri