Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu anunţă, luni, că Liviu Dragnea şi-a făcut primul set de analize. ”A înţeles cā nu e de joacā şi nu merge tratament doar cu o alifie”, a afirmat Ştefănescu. Acesta a anunţat că tandemul Codrin Ştefănescu – Liviu Dragnea merge mai departe.

”Dupā multe insistenţe, din partea mea şi a Irinei, astāzi şi-a făcut primul set de analize! Urmeazā şi altele în zilele urmātoare! A înţeles cā nu e de joacā şi nu merge tratament doar cu o alifie şi gata”, a scris, luni, pe Facebook, Codrin Ştefănescu, alături de o fotografie în care apare alături de Liviu Dragnea.

”Poza de mai jos este realizatā acum mai bine de 2 ani, când reclama dureri groaznice la coloanā! Şi celebra lui declaraţie: «Mā sprijin pe Codrin şi la propriu şi la figurat!» Mergem înainte, asta am vrut sā vā spun”, a mai scris Ştefănescu.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă de doi ani şi două luni de ”suferinţă, abuzuri şi umilinţă” și că se consideră ”deţinut politic”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.