Cristiano Ronaldo rămâne la Juventus Torino, informează Gazzetta dello Sport, în contextul speculaţiilor despre viitorul celebrului fotbalist portughez, aflat sub contract cu „Bătrâna Doamnă”, până în vara anului viitor.

„CR7: vin şi rămân”, scrie pe prima pagină La Gazzetta dello Sport, potrivit căruia atacantul se va întoarce pe 25 iunie la Torino, fiind nerăbdător să reia antrenamentele. Ziarul afirmă că Jorge Mendes, agentul lui Ronaldo, va vorbi cu preşedintele lui Juventus, Andrea Agnelli, despre o posibilă prelungire a contractului până în anul 2023, conform Agerpres.

Fotbalistul de 36 de ani este în vacanţă, după ce a participat la EURO 2020, cu echipa Portugaliei, pentru care are 179 de selecţii şi 109 goluri.

Vicepreşedintele lui Juve, Pavel Nedved, a spus: „Nimeni din anturajul lui nu ne-a spus că vrea să plece şi îl aşteptăm alături de noi pe 25 iulie”.

În sezonul trecut, Ronaldo a terminat pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Serie A, cu 29 de reuşite, dar Juve a încheiat doar pe poziţia a 4-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here