Caută
Close this search box.

Fetița de 5 ani care a dispărut de acasă a fost găsită moartă în albia râului Buzău

Corpul neînsuflețit a fost găsit în apa râului Buzău este al fetiței dată dispărută de acasă, au confirmat reprezentanții IPJ Buzău.

„Cadavrul recuperat din albia râului Buzău, în judeţul Brăila, a fost identificat ca aparţinând minorei de 5 ani şi 7 luni, din Găvăneşti, a cărei dispariţie a fost semnalată de părinţii acesteia în seara de 01 iulie a.c.”, se arată în informarea transmisă de sursa citată.

La fata locului se află un echipaj SMURD.

Știrea inițială:

O fetiță în vârstă de 5 ani și 7 luni, din satul Găvănești, comuna Săgeata, județul Buzău, a dispărut de acasă, în noaptea de joi spre vineri. Raisa Florentina Scarlat este diagnosticată cu dizabilități de dezvoltare.

La căutarea acesteia au participat circa 140 de poliţişti, pompieri şi jandarmi, precum şi voluntari din localitate, dar şi din afara judeţului.

Potrivit reprezentanţilor IJP Buzău, la momentul dispariţiei fetiţa era îmbrăcată cu pantaloni scurţi de culoare roşie, fără articol vestimentar în partea de sus a corpului şi era desculţă. Aceasta are 1 m înălţime, aproximativ 22 kg, păr şaten, lung, ochi căprui, ten alb, este diagnosticată cu dizabilităţi de dezvoltare şi nu răspunde când este strigată pe nume.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău, Ane-Mari Vrapciu, a declarat vineri că acţiunile de căutare s-au derulat de tot parcursul nopţii trecute, fiind angrenat inclusiv un câine de urme, iar, întrucât locuinţa fetei se află la aproximativ 50 de metri de albia Râului Buzău, s-a intervenit inclusiv cu bărci pneumatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri