Caută
Close this search box.

Ilie Bolojan și Dan Motreanu decid după 10 august dacă îl susțin pe Florin Cîțu sau pe Ludovic Orban

ilie bolojan

Jocurile de culise continuă în PNL, iar acum miza este pe doi grei nehotărâţi ai partidului: Ilie Bolojan şi Dan Motreanu.

Doi lideri locali importanți din grupul nehotărâților, Dan Motreanu (Giurgiu) și Ilie Bolojan (Bihor) vor decide abia după lansarea oficială a moțiunilor de către candidați dacă îl vor susține pe Florin Cîțu sau pe Ludovic Orban la șefia PNL, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale. Acest lucru se va întâmpla după 10 august.

Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova și unul dintre cei mai importanți liberali din tabăra nehotărâților, a anunțat ă îl va susține pe Florin Cîțu la Congresul din 25 septembrie.

Dumitrescu a mai precizat că va candida pentru o funcție de prim-vicepreședinte al partidului la alegerile care vor urma, funcție pe care o deține și în prezent. Președintele CJ Prahova este un liberal cu greutate și unul dintre cei mai influenți din partid. Dumitrescu a fost rezervat în mesajul transmis, subliniind sec că el crede în ”nevoia reformării și modernizării PNL”.

Tabăra nehotărâților, formată din circa 10 fililale PNL, ar putea înclina balanța în cursa internă, în condițiile în care Florin Cîțu și Ludovic Orban se bucură, la două luni înainte de alegerile interne, de o susținere relativ egală în rândul filialelor liberale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri