Caută
Close this search box.

Jurnalistul Mirel Curea, din conducerea EvZ, strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand

mirel curea

Mirel Curea anunță că va strânge personal semnături pentru un referendum de demitere a lui Clotilde Armand. Curea a lucrat în trecut, înainte de penalul Dan Andronic, cu care a fost coleg la EvZ şi căruia i-a păstorit novicia în presă, pentru un alt celebru penal, pușcăriașul „Niro” Dumitru Nicolae.

„În câteva zile, se vor organiza în Sectorul 1 puncte pentru strângerea de semnături pentru trimiterea doamnei Clotilde Armand la odihnă și tratament. Le vom strânge cu un steguleț de semnalizare, în soare, pentru că nu putem spera că madama să aprobe amplasarea de corturi, ceea ce motivează și mai abitir.

La fel cum pe mine mă motivează suplimentar faptul că în fața casei mele și în capătul străzii tronează în continuare mormane de gunoaie. Cine are posibilitatea să aducă mai multe semnături, va putea descărca în cel mai scurt timp formulare de pe net. Eu voi face de serviciu, cot la cot cu alți voluntari, la un asemenea punct”, a anunțat Curea, pe pagina sa de Facebook.

Postarea sa a fost imediat preluată de Antena 3, fiind promovată puternic.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat pe 22 iunie că se vor strânge semnăturile necesare, pentru declanșarea unui referendum de demitere a lui Clotilde Armand.

Deși a susținut că PSD nu se implică în strângerea de semnături, Ciolacu a anunțat că numărul necesar de semnături pentru declanșarea referendumului va fi obținut.

„O anunț pe doamna Clotilde că se vor strânge aceste voturi (semnături) și se va face referendum”, a declarat Ciolacu, la România TV. Marcel Ciolacu a adăugat că este nevoie de 52.000 de semnături.

Deputatul PSD Daniel Ghiță și-a îndemnat susțînătorii săptămâna trecută să strângă semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. „Minte, jignește și are impresia că Primăria Sec 1 este moșia părinților din Guadalupe”, susține Ghiță.

„Primesc sute de mesaje: Ne pare rău, că am tăcut când s-au fraudat alegerile la Capitală! Nu aveam gunoaie pe străzi, șobolani, vulpi, căpușe și gandaci, isteriile unei incompetente, care minte, jignește, și are impresia că Primăria Sec 1 este moșia părinților din Guadalupe?!

Când am anunțat că #gabrielafirea a fost trădată, furată (prin STS) și un Exit Poll fals, care nu reflectă adevărul, eram jignit de postacii USR. Firea NU a pierdut alegerile!

S-au fraudat alegerile la Capitală și în Sectorul 1! Strângem semnături să îi demitem din funcții ? Fapte, de vorbe suntem sătui.

Cine organizează strângerea de semnături ? Poporul este Guvernul și Parlamentul!”, a scris Ghiță, pe Facebook.

PSD va susține orice inițiativă cetățenească de convocare a unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat pe 8 iunie președintele partidului, Marcel Ciolacu.

„Am decis împreună cu colegii mei să susținem orice inițiativa cetățenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Orice inițiativă cetățenească, nu inițiativa politică.

Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu este în stare să-și exercite atribuțiile de primar. Bătaia de joc la adresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie să înceteze mai repede de 4 ani, cât ar avea mandatul doamna primar al Sectorului 1”, a afirmat Ciolacu, după ședința Consiliului Politic Național al PSD.

El a adăugat că primarul Sectorului 1 ar trebui să ia exemplul Sectoarelor 3 și 4.

„Înainte să se vaite de mafia din salubritate, doamna Clotilde Armand ar trebui să facă o vizită prin Sectorul 3 sau prin Sectorul 4, să vadă cum arată acolo tot serviciul local, cum nu există gropi, nu există gunoaie și cum, în continuare, parcurile arată la un standard european”, a mai spus liderul PSD, făcând trimitere la un bun prieten politic, Robert Negoiţă, şi la un coleg de partid, Daniel Băluţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri