Suspiciuni de corupție la Sindicatul Liber de la Metrou. Procurorii DNA au descins dimineața la sediul sindicatului, dar și la reședință liderului Ion Rădoi. Percheziții sunt și la primăriile din sectoarele 3 și 5 din Capitală.

Primăriile de la sectoarelor 3 și 5 sunt vizate, pentru că pe raza acestor sectoare nu au fost demolate chioșcurile de la metrou. De asemenea sunt percheziții la casa de la Sinaia a liderului Ion Rădoi, potrivit TVR.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează, miercuri, 16 percheziţii în Capitală şi alte două judeţe într-un dosar ce vizează fapte comise între 2018 şi 2021.

Surse judiciare au precizat că percheziţii au loc şi la sediul Sindicatului Liber din Metrou, dar şi la locuinţa liderul Ion Rădoi.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2018 – 2021.

„Miercuri, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 16 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ilfov, dintre care 3 sunt sedii ale unor instituţii publice”, se precizează în comunicatul DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here