Caută
Close this search box.

S-a deşteptat Ciolacu. „Cetăţenii moldoveni au dat o nouă dovadă că vor să-şi construiască un viitor european”

marcel ciolacu

După victoria PAS, partidul Maiei Sandu, în alegerile din Republica Moldova, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, se pliază oportunist pe eveniment. Amintim că PSD se află în relaţii de colaborare cu Partidul Democrat, până recent controlat de Vlad Plahotniuc, care a contribuit la criza politică în care s-a aflat Republica Moldova şi pentru care au fost necesare alegeri legislative anticipate.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat că cetăţenii moldoveni au dat o nouă dovadă că vor să-şi construiască un viitor european, în urma alegerilor parlamentare anticipate. El a mai spus că PSD va susţine demersurile noii majorităţi proeuropene, din Parlamentul de la Chişinău.

„Veşti extraordinare de la fraţii noştri din Republica Moldova! Tot respectul şi admiraţia pentru cetăţenii moldoveni! Au dat o nouă dovadă că vor să-şi construiască un viitor european!

Salutăm victoria Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) în alegerile anticipate! PSD va sprijini demersurile noii majorităţi proeuropene din Parlamentul de la Chişinău! Susţinem reformele şi implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

Împreună suntem mai puternici!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri