Caută
Close this search box.

Totul despre Clanul Sportivilor lui Băluţă, interlopii care-l badigărdeau pe Dragnea şi clanul din AUR

dragnea

De-a lungul timpului clanurile de interlopi au mers de foarte multe ori mână în mână cu politicienii și partidele politice. Cei mai temuți infratori au avut legături în special cu PSD. Mai nou, și cu AUR, spune Newsweek România.

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a șocat o țară întreagă atunci când, în 2019, la un termen de judecată, a fost însoțit de mai mulți interlopi cunoscuți din București i-au fost bodyguarzi.

Apoi, la un alt termen, Liviu Dragnea a fost susținut de circa 300 de persoane activate pe trei filiere, conform unor surse politice citate de Adevărul. În primul rând, interlopii din Clanul Sportivilor, mobilizaţi de primarul din umbră al Sectorului 4.

Lor li s-au adăugat alţi interlopi din Rahova, dirijaţi de aghiotantul lui Codrin Ştefănescu. Lângă băieţii răi din Bucureşti au mai fost angrenaţi şi câţiva angajaţi la stat din batalionul Teleorman.

Personajul care a adus cei mai mulţi oameni, luni, la Înalta Curte, a fost Puiu Florian, tovarăş la cataramă cu mafioţii din Clanul Sportivilor şi Clanul Cămătarilor, susţin surse politice pentru „Adevărul“.

„Nu doar că s-a ocupat de organizare, dar a fost şi el acolo, pe trotuar“, susţin sursele citate. De altfel, la „acţiunea“ de la Înalta Curte, Puiu Florian apare alături de Andi Corcău, angajat al Poliţiei Locale Sector 4, potrivit surselor citate.

În 2013, Florian Puiu a fost ridicat de procurori într-un dosar de crimă organizată, alături de mai mulţi membri din Clanul Sportivilor şi Clanul Cămătarilor, ambele cu reşedinţă în Sectorul 4. Puiu Florian este apropiat de Nicuşor Dumitrescu – zis Bibiloi-, unul dintre şefii Sportivilor, conform Adevărul.

Bulibașa Flagăra din Murgeni, județul Vaslui, a postat pe 13 decembrie 2020 mai multe poze în care apare atât singur, cât și împreună cu numeroase alte persoane în fața unui steag mare cu AUR, prezentându-se drept președinte al filialei partidului.

Ulterior, Petrea Sandu a șters această postare, precum și pozele în care se află alături de mai multe persoane, păstrând-o doar pe cea în care se află singur, cu AUR în spate, fără alte comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri