Caută
Close this search box.

VIDEO Carambol cu 52 de maşini pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa. Dintre cele 16 victime transportate la spital, 7 sunt copii

Un carambol s-a produs vineri pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, a anunţat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit ISU Dobrogea, patru zone de carambol au fost identificate pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, fiind implicate în total 52 de autoturisme în care se aflau 146 de persoane. În urma accidentelor produse, vineri, pe autostrada A2, 16 persoane au fost duse la spital, arată ultimul bilanţ al ISU Dobrogea şi alte 41 asistate la faţa locului, în urma accidentelor în lanţ de pe A2.

Potrivit sursei citate de Agerpres, din cele 16 victime transportate la unităţi sanitare, 7 sunt copii cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica, a precizat că victimele au fost duse la Spitalul Judeţean Constanţa şi la Spitalul Municipal Medgidia.

Circulaţia a fost reluată pe benzile 1 şi 2 ale A2 Bucureşti – Constanţa; traficul e îngreunat.

„S-au format coloane în mişcare pe tronsoanele kilometrice 149 (Feteşti) – 160 (nodul rutier de la Cernavodă) şi 175 (localitatea Peştera) – 182 (municipiul Medgidia)”, menţionează sursa citată.

Planul roşu activat în urma accidentelor produse, vineri, pe autostrada A2 a fost dezactivat de la ora 11.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri