Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, care ocupă şi funcţia de preşedinte al USR PLUS Timiş, a declarat că alianţa cu PNL este una „încercată” şi că scandalurile din PNL se răsfrâng şi la nivel local.

Întrebat marţi, într-o conferinţă de presă, dacă la nivel local mai funcţionează alianţa USR PLUS cu PNL, primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a declarat că „zbaterile interne” din PNL nu uşurează colaborarea dintre cele două formaţiuni.

„Alianţa cu PNL este în acest moment una încercată, sunt alegeri interne, este o scindare foarte, foarte mare în interiorul PNL, care se răsfrânge şi la nivel local. Bineînţeles am văzut cu toţii ce s-a întâmplat la alegerile de la PNL Timişoara, s-a văzut că este o organizaţie într-un moment foarte greu. Nu vreau să comentez aceste zbateri interne, este clar că nu ne uşurează colaborarea, dar, din partea mea, este deschiderea maximă pentru colaborare în beneficiul timişorenilor şi cred că am dovedit în trecut şi că această alianţă poate să producă soluţii pentru timişoreni”, a declarat Dominic Fritz.

În Consiliul Local Timişoara, recent, consilierii PNL au votat alături de cei din PSD şi PRO România două hotărâri prin care se solicită ca cei din conducerea Primăriei Timişoara să îşi publice documentele de studii şi domiciliul. Cele două hotărâri au fost declarate ilegale de Prefectura Timiş care a solicitat Consiliului Local Timişoara revocarea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.