Caută
Close this search box.

Ține morțiș să anunțe pe toată lumea că nu e în aceeași barcă cu Dana Budeanu. Dar nu l-a întrebat nimeni!

Mircea Badea

Mircea Badea vine insistent cu precizări de ultimă oră. Prezentatorul tv a vorbit despre relația pe care o are cu Dana Budeanu, fără să fi fost chestionat pe această temă.

Mai exact, într-o postare pe pagina de Facebook, Mircea Badea susținea că Dana Budeanu pare a fi anxioasă. ”Doamna Budeanu n-ar putea să-și urmeze propriile apeluri la calm? Pare foarte anxioasă!”, spunea acesta.

În urma postării, acesta ar fi primit mai multe mesaje de de reproș, motiv pentru care a ținut să lămurească toată siuația. Mircea Badea susține că nu a atact-o pe Dana Budeanu și are absout nimic cu ea.

Totodată, el a subliniat faptul că ceoi doi nu au nicio legătură, nu au nicio preocupare comună, iar în ceea ce privește părerile despre pandemie, cei doi nu ”vâslesc în aceași direcție”.

”Mi s-a reproșat că am atacat-o pe Dana Budeanu, ceea ce este fals. Eu nu o atac pe doamna Dana Budeanu, nu am nimic cu doamna Dana Budeanu, nicio străbatere. Doar că am văzut că există această percepție pe care vreau să o distrug. Pe ea, pe percepție. Sigur nu sunt în aceeași barcă sau pe aceeași baricadă cu Dana Budeanu. Nu am fost niciodată în același areal de răspândire, nu am avut aceleași preocupări, nu am nicio legătură cu dumneaei. Nu spun nici că e de bine, nici că e de rău! Vă spun doar că unii cred că vâslim împreună într-o direcție… Nu vâslim în aceeași direcție, eu nu, eu sunt pe persoană fizică.

”Nu sunt în aceași barcă cu doamna Budeanu”

Nu am o luptă comună cu Dana Budeanu. Nu sunt în aceeași barcă cu doamna Dana Budeanu, asta sigur! Nu spun acest lucru ca o chestiune negativă la adresa Danei Budeanu, doar că nu avem nicio legătură. Nu avem aceeași agendă, nu avem aceleași preocupări și, de multe ori, nu avem aceleași puncte de vedere. Pe bază de COVID, sigur nu am aceleași puncte de vedere”, a explicat Mircea Badea.

În același timp, Mircea Badea nu înțelege de ce toată lumea face un apel să fie calm, în contextul în care el nu este isteric și nici panicat. El a mai adăugat că precizările sale vin în contextul în care ar fi primit tone de reproșuri pe facebook după postarea sa, doar pentru că nu susține adevărul prezentat de Dana Budeanu.

Prezentatorul tv a subliniat faptul că creatoarea de modă nu susține vaccinul anti-covid, pe când el are o altă părere.

”Nu înțeleg apelurile la calm. Dar cine nu este calm? Cine este isteric, sau îngrijorat, în sensul panicat? Nu văd așa multă anxietate. A fost jihad la mine pe Facebook! Au fost tone de reproșuri! Am mai șters din ei cu ocazia asta. Eu nu am același adevăr ca al ei. Am alt adevăr! Dânsa e în tabăra cu ideea că vaccinul este horror, non stop. Eu nu zic așa. Sunt pe persoană fizică”, a subliniat Mircea Badea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri