Caută
Close this search box.

Anca Dragu nu-și dă demisia de la șefia Senatului: Sunt șocată de faptul că PSD și PNL blochează un drept constituțional

Președintele Senatului, Anca Dragu, a declarat, marți, înainte de ședința Birourilor Permanente Reunite ale celor două Camere, că este șocată de faptul că PSD și PNL blochează un drept constituțional, depunerea unei moțiuni de cenzură de către USR PLUS și AUR.

Anca Dragu a mai precizat că pe baza regulamentului parlamentar, azi va fi trimisă către Guvern înștiințarea privind înregistrarea moțiunii de cenzură.

De asemenea, Dragu a menționat că nu-si va da demisia de la șefia Senatului.

În acest moment nu s-a refăcut o coaliţie la nivelul Parlamentului. Acest USL 2 nu este foarte clară. Demisia mea ar trebui să se întâmple în plenul Senatului şi atunci ar fi foarte clară colaborarea între PNL şi PSD. Nu vreau să par ipocrită, dar, dacă aş elibera această funcţie, dacă nu aş fi aici, cu siguranţă parcursul moţiunii ar fi unul şi mai greu„, a declarat Anca Dragu.

Citește și: Miniștrii USR PLUS și-au depus demisiile și pleacă de la Guvern

Anca Dragu i-a acuzat, luni, pe liberali că folosesc tot felul de tertipuri pentru a împiedica un drept constituțional al parlamentarilor de a depune moțiune de cenzură și a precizat că pe ea nu a sunat-o nimeni ca să își retragă semnătura de pe moțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri