Caută
Close this search box.

Ce se întâmplă cu biletele la Festivalului Enescu, după impunerea restricţiilor

Toţi spectatorii care au cumpărat bilete vor intra la concerte, precizează organizatorii Festivalului „George Enescu”, menţionând că este respectată limita de 70% de ocupare a sălii.

Sursa citată menţionează că, în urma unei erori de redactare a unei adrese din partea ARTEXIM, Prefectura Capitalei a transmis că organizatorul Festivalului Enescu ar trebui să reducă cu 5% gradul de ocupare de la Ateneu.

„Accesul la concertele Festivalului Enescu nu este afectat de intrarea în vigoare a noilor reguli de protecţie sanitară în Bucureşti. Biletele la concertele de la Ateneul Român şi la Auditorium au fost vândute pentru un grad maxim de ocupare a sălii de 70%, iar la Sala Palatului şi la Sala Radio – de 50%.

La Auditorium şi la Sala Radio, au fost vândute cu mult sub aceste limite. La Sala Radio, a fost acceptată o singură excepţie, pe fondul cererii foarte mari de bilete, şi au fost vândute locuri în limita a maximum 70% din sală doar la concertul lui Avishai Cohen de duminică, 19 septembrie 2021”, se arată într-un comunicat transmis Agerpres.

Subprefectul Antonela Ghiţă a precizat, sâmbătă, că accesul la Festivalul „George Enescu” este permis până la 70% din capacitatea sălii, dar organizatorii ar fi vândut bilete până la un grad de ocupare de 75%, urmând ca aceştia „să stabilească care sunt cei 5% care rămân în afară”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri