Compania Metrorex anunţă că, din cauza unei avarii la reţeaua de alimentare cu electricitate, a fost afectat „iluminatul normal” în staţia Eroii Revoluţiei, fiind funcţional iluminatul de siguranţă. „Pentru siguranţa călătorilor aflaţi la metrou, s-a dispus circulaţia trenurilor fără oprire în staţia de metrou Eroii Revoluţiei”, arată sursa citată. Circulaţia a revenit la normal după ora 15.30.

UPDATE – „Începând cu ora 15:38, circulaţia trenurilor pe Magistrala 2 de metrou a fost reluată în condiţii normale”, a precizat Metrorex.

ŞTIREA INIŢIALĂ – „Informăm publicul călător că astăzi, 22.09.2021, începând cu ora 13:55 din cauza unei avarii la alimentarea cu energie electrică, pe Magistrala 2, în staţia de metrou Eroii Revoluţiei a fost afectat iluminatul normal. Pe durata avariei, în staţiile Metrorex intră automat iluminatul de siguranţă. Pentru siguranţa călătorilor aflaţi la metrou, s-a dispus circulaţia trenurilor fără oprire în staţia de metrou Eroii Revoluţiei”, a transmis Metrorex.

Conform sursei citate, călătorii sunt informaţi prin sistemul de sonorizare de la peronul staţiilor despre această situaţie şi sunt îndrumaţi de către personalul Metrorex spre transportul public de suprafaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.