Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu, despre un blat cu președintele: Ce să îmi ofere mie Iohannis? Nu am dosare penale. Trăiesc din salariu. Ghinion!

Ciolacu

Marcel Ciolacu a respins acuzaţiile de blat cu președintele Klaus Iohannis sau cu USR PLUS.

„Ce să îmi ofere mie Iohannis? Mai mult decât mi-au oferit românii? Nu am dosare penale, nu am furat.

Trăiesc din salariu, ghinion. Sunt un om normal, am o familie normală. Ce să îmi ofere mie Iohannis în acest moment și colegilor mei ca eu să fac o înțelegere cu Iohannis, după ce a vrut să distrugă PSD. Credeți că eu uit că am vândut Ardealul și a luat UDMR la guvernare?”, a declarat liderul PSD la postul B1 TV.

„Cei de la PNL spun că am un blat cu USR. USR sunt niște șantajiști. Vor să scape de Cîțu ca să revină pe cai mari. Eu nu creez precedentul pe care l-au creat tot ei în Parlament cu AUR.

Peste 6 luni, dacă se supără USR și vin iar cu o moțiune, sunt iar în guvern cu miniștri, secretari de stat, prefecți? Spun că s-au supărat și pe Orban. Cum pot să girez eu așa ceva?

PNL-iștii au supus la vot ca să se amâne și citirea și colegii mei le-au atras atenția că se încalcă Constituția, în 5 zile trebuie citite. Cei  care au încălcat regulamentul și Constituția sunt domnul Orban și doamna Dragu”, a declarat Marcel Ciolacu, în emisiunea „Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri