Caută
Close this search box.

Șeful DSP Iași: ”Diana Șoșoacă a blocat vaccinarea la Răchiteni”

diana şoşoacă

Comuna Răchiteni din județul Iași e în carantină iar autoritățile au organizat aici un centru de vaccinare la sfîrșitul săptămânii trecute. Numai că accesul în acest centru a fost blocat de un grup de protestatari anti-vaccinare condus de senatoarea Diana Șoșoacă.

În ziua respectivă, potrivit directorului Direcției de Sănătate Publică din Iași, doctorul Vasile Cepoi, citat de RFI, nu s-a vaccinat nimeni.

Comuna Răchiteni, județul Iași este de aproape o săptămână în scenariul roșu. Oficialii Direcției de Sănătate au amenajat un centru de vaccinare la Răchiteni și au mobilizat oamenii la imunizare. Numai că sâmbătă, 4 septembrie, ușile centrului au fost blocate de un grup de protestatari anti vaccinare conduși de parlamentarul Diana Șoșoacă.

„Jos masca! Jos masca! Jos mascarada! La pușcărie! Primarul la pușcărie! Fără vaccinare!”, a scandat Diana Șoșoacă secondată de susținători. Diana Șoșoacă a făcut și o transmisie live din comuna despre care susține că e circumscripția ei. ”Cea mai mare minciună a secolului”, a spus Diana Șoșoacă despre carantina de la Răchiteni.

Senatoarea a mai susținut că nu e nimeni infectat în comună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri