Caută
Close this search box.

Antena 3 a început imediat linşajul mediatic la premierul desemnat Dacian Cioloş

antena 3

Antena 3 a declanșat un val de atacuri la adresa lui Dacian Cioloș, imediat după ce Klaus Iohannis a anunțat că îl desemnează drept candidat pentru funcția de prim-ministru.

La „Sinteza zilei”, Gâdea a dezgropat tot ce i s-a pus în cârca lui Cioloș, de-a lungul anilor, de la legăturile cu Virgil Ardelean, până la faptul că a făcut yoga.

„Cioloș are un trecut extrem de discutabil, o carieră foarte controversată. E nevoie de o spirală pentru majoritate, nu e nimic aluziv, care să îl pună într-o stituatie neplăcută. A participat la o spirală MISA, a făcut yoga.

Cine este de fapt Dacian Cioloș? Începând din această seară, trebuie să răspundem la această întrebare. E foarte tare că s-a autopropus. E o seară fierbinte, e o seară spectaculoasă, o să stăm în această seară cu gurile căscate la acest spectacol fabulos, care se livrează în aceste zile.

Un om care ajunge în funcții fără știe nimeni de el, un om care are proptele văzute și nevăzute. Este pe picioarele sale sau sunt oameni în spatele său care sunt păpușari?”, a acuzat Gâdea, în debutul emisiunii sale.

Apoi, Antena 3 a difuzat un amplu reportaj, în care au fost aruncate acuzațiile lansate de propaganda PSD, de-a lungul anilor: legături cu Virgil „Vulpea” Ardelean, spirale cu MISA, „că a avut în familie milițieni și chiar securiști”, că „a păzit-o pe doamna Doina Cornea, fiind în trupele de securitate”.

Prezent în studio, Mirel Curea l-a acuzat pe Cioloș că este cetățean francez. Întrebat dacă are dovada, Curea a răspuns că are acasă o captură de pe site-ul ambasadei Franței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri