Senatoarea Diana Șoșoacă a publicat pe pagina personală de Facebook un „Edict al Democrației și statului de drept în România”, în care cere numeroase lucruri scandaloase precum „condamnarea pe viață” a șefului DSU Raed Arafat, ieșirea României din Uniunea Europeană sau cercetarea pentru omor a jurnaliștilor care au scris despre pandemie.

„POPORUL ROMÂN decretează că retrage cetățenia română lui RAED ARAFAT pe care ÎL CONDAMNĂ LA ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ! SOLICITĂM PARCHETULUI GENERAL REȚINEREA ȘI ÎNCARCERAREA LUI!”, cere Diana Șoșoacă, pe Facebook.

Aleasă pe listele AUR și ulterior dată afară, senatoarea mai propune anularea stării de alertă, a stării de urgență dar și anularea pandemiei de covid-19. De asemenea, Șoșoacă cere destituirea din funcție a președintelui Klaus Iohannis, a întregului guvern, precum și scoaterea în afara legii a partidelor PNL, UDMR și USR PLUS.

„Trusturile mass-media și jurnaliștii, televiziunile care au indus panica, teroarea în cetățenii români, care au interzis apariția unor medici, juristi, politicieni, luptători civici, preoți, cetățeni români etc care aveau și alte opinii decât cele ale Guvernului și instituțiilor statului în pandemia de covid-19, care au interzis dreptul la liberă exprimare, opinie etc în această pandemie, vor fi imediat anchetați și deferiți justiției pentru a fi condamnați pentru rele tratamente aplicate minorului, instigare la omor, hărțuire, inducerea în eroare a opiniei publice cu informații false, încălcarea drepturilor omului! Niciunul dintre cei găsiți vinovați nu vor mai putea să își exercite profesia de jurnalist și nici să emită opinii publice”, mai solicită Șoșoacă.

Mai departe, avocata cere organizarea de urgență a unui referendum, pentru ieșirea României și Uniunea Europeană.

„Având în vedere că UE a devenit un factor de putere care își permite să se implice și să influențeze deciziile pe plan național, încălcând grav Constituția României, economia românească este subminată de la nivel european, poporul român este cobaiul experimentelor sociale ale UE, iar cetățenii români nu sunt egali în drepturi cu cetățenii celorlalte state membre UE, fiind considerați cetățeni de lumea a treia, ni se fură bogățiile țării pas cu pas cu aportul UE, ni se încalcă tradițiile și istoria, ni se anulează identitatea și credințele, UE fiind factorul declanșator și decisiv în adoptarea și implementarea tuturor deciziilor împotriva esenței neamului românesc, solicităm ieșirea din UE, deci ROEXIT! Solicităm de urgență organizarea unui referendum”, notează Șoșoacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here