Caută
Close this search box.

Doliu în PSD! S-a stins la spital. Veste tragică pe scena politică

Este doliu în Partidul Social Democrat după ce un politician s-a stins din viață în urma unui accident rutier care a avut loc în Bulgaria. Politicianul social-democrat se îndrepta cu niște prieteni către Turcia.

Consilierul județean PSD Dumitru Văduva s-a stins din viață în urma unui accident rutier produs în Bulgaria, în regiunea Burgas. Realitateadebrăila.net notează că bărbatul în vârstă de 71 de ani se afla în mașină cu soția sa și o altă familie de prieteni, aceștia îndreptându-se către Istanbul.

Tragicul eveniment a avut loc duminică, 24 octombrie 2021, în jurul orei 09:00, pe drumul dintre Burgas și Malko Tarnovo, aproape de frontiera cu Turcia, notează presa bulgară.

Bărbatul a murit la spital

Sursa anterior citată spune că mașina în care Dumitru Văduva se afla era condusă de un bărbat de 62 de ani. Cunoscut om de afaceri din Brăila, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un copac de pe marginea șoselei.

Cele două femei de pe bancheta din spate au avut nevoie de atenția medicilor, acestea fiind internate la spital, în timp ce șoferul nu a avut nevoie de internare. Consilierul județean care se afla pe scaunul din dreapta șoferului a suferit politraumatisme, decedând la spital la secția de Terapie Intensivă.

Dumitru Văduva a fost inspector la Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila din 1990 până la pensionare. Era președintele Consiliului de Administrație al Muzeului Brăilei și liderul grupului de consilieri PSD din Consiliul Județean Brăila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri