Caută
Close this search box.

Doliu în România. A murit un mare actor (VIDEO)

Între multe altele, cel dispărut a făcut un rol de excepţie în filmul „Poliţist adjectiv“, o dramă care Prezintă povestea lui Cristi, un poliţist dintr-un oraş de provincie, care investighează cazul unui licean, urmărit pentru trafic de droguri.

Acum, lumea filmului și a teatrului este din nou în doliu.

Ionuţ Stoica, unul dintre cei mai iubiţi actori gorjeni, s-a stins din viaţă, aseară, la vârsta de 66 de ani. Acesta era internat de câteva zile cu COVID-19 în Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti.

Ionuţ Stoica a fost actor al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu.

În ce privește filmul ”Polițist adjectiv”, în care Ionuț Stoica a avut un rol determinant, la propriu și la figurat, această producție fost desemnată ca fiind cel mai bun film, regie şi scenariu la Galele Gopo din anul 2010. Filmul lui Corneliu Porumboiu a fost distins, în anul 2009, la Festivalul de la Cannes cu Premiul FIPRESCI şi cu Premiul Juriului, pentru secţiunea „Un Certain Regard“. De asemenea, filmul a câştigat Marele Premiu la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), de la Cluj-Napoca, 2009.   Filmul „Politist, adjectiv” este o dramă care prezintă povestea lui Cristi, un poliţist dintr-un oraş de provincie, care investighează cazul unui licean, urmărit pentru trafic de droguri.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri