Caută
Close this search box.

HORROR la Dinamo-Rapid: S-a prăbușit pe teren, fără a fi atins de nimeni și a fost urcat în ambulanță cu mască de oxigen

Au fost momente de panică la meciul Dinamo – Rapid. Alexandru Răuță, mijlocașul „câinilor” a acuzat probleme respiratorii în minutul 36 și a fost nevoie de intervenția ambulanței.

În minutul 36, Răuță (32 de ani) s-a întins efectiv pe gazon și a solicitat îngrijiri medicale, fiind vizibilă o respirație sacadată, aproape întreruptă, a jucătorului! Ambulanța a intrat imediat pe teren, iar medicii l-au întors pe o parte pe mijlocașul lui Dinamo.

După aproximativ patru minute, Răuță a fost urcat în ambulanță cu o mască de oxigen și, cel mai probabil, transportat la Spitalul de Urgeță Floreasca, aflat în imediata apropiere a stadionului Dinamo.

Mircea Rednic a decis să îl înlocuiască pe mijlocaș cu Cosmin Matei. Nu se știe deocamdată care este starea fotbalistului.

Răuță e la Dinamo din vara lui 2019, când a venit gratis după plecarea de la FC Voluntari. A mai evoluat la FC Argeș, CS Mioveni, Pandurii și Poli Iași.

Pentru cei interesați de rezultat: DINAMO – RAPID 1-1.

Au marcat Gabi Torje (Dinamo) și Nicolae Carnat (Rapid)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri