Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu, despre tragedia de la Constanţa: „Criminalilor!”. Susţine că PSD nu are nici o vină

marcel ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că responsabili de tragedia de la Constanța sunt doar cei de la USR și PNL, în special miniștrii „Tătaru, Voiculescu și Mihăilă, plus premierul Cîţu”. Numeroși utilizatori de Facebook i-au răspuns:

„Criminali! Asta sunteți! De când ați fost puși de Iohannis la conducerea României ați știut doar să dați din gură, doar să aruncați responsabilitatea pe alțîi, doar să promiteți iluzii. Nimic concret!

12 incendii și zeci de decese în spitalele de la Piatra Neamț, Spitalul de Psihiatrie Socola, Matei Balş și, acum, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța- toate în guvernarea Dreptei.

Miniștrii PNL și USR ai Sănătățîi, Tătaru, Voiculescu și Mihăilă, plus premierul Cîţu – voi sunteți principalii vinovați pentru toate dramele la care asistăm. Românii mor zilnic pentru că tot anul voi, PNL și USR, v-ați certat pe bani și pe funcțîi!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Postarea lui Ciolacu a stârnit furia internauților, aceștia acuzând PSD că a guvernat cea mai mare parte a timpului, din ultimii 30 de ani.

„Nu vă e rușine să vă cățărați pe suferințele oamenilor, pe tragediile produse de indiferența voastră față de sistemul sănătate, timp de 32 de ani, față de învățământul medical.”

„Sunteți la fel de vinovați ca cei din PNL, împreună ați distrus sistemul de sănătate, nicidecum Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, nicidecum cei din USRPLUS, pe care îi acuzați cu tupeul caracteristic și care au fost doar câteva luni la conducerea MS. Minister și sistem spitalicesc în care corupția a fost cimentată de voi (PSD și PNL), de ani și ani de când l-ați luat pe persoană fizică și pe partid”

„Taci! Tu vorbești? Voi toți, de 30 de ani tocați România! Când voi când ei… toți sunteți niște șobolani fără busola morală.”

„Bine că în spitalele regionale construite de PSD nu moare nimeni. Tocmai voi v-ați trezit să vorbiți… Nu v-ar fi rușine, gunoaie ce sunteți! Și apropo, unii dintre noi n-am uitat că voi, PSD-iștii, în 2017 ați anulat toate reformele de depolitizare a sistemului sanitar făcute de V Voiculescu, în primul mandat de ministru. Așa că nu sunteți deloc în măsură să faceți gura acum. Niște nemernici sunteți! Mai aveți și tupeul să faceți pe imaculaţii acum.”

„Serios, Voiculescu și Mihăilă sunt vinovați? Spitale manageriate de PSD de 30 de ani, care sunt într-o stare jalnică, dar, da, aruncăm cu pietre și îi numim criminali pe acești oameni care au făcut treabă. Doar câteva exemple: s-a reglementat piața medicamentelor deficitare, s-au deblocat proiectele spitalelor regionale, după 5 ani în care nu s-a întâmplat nimic.”

  

Șapte pacienți au decedat în incendiul izbucnit la Secția ATI COVID, a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost lichidat. Întregul spital a fost evacuat, iar toate unitățile sanitare din județ au fost pre-alertate, pentru preluarea pacienților, menționează IGSU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri