Caută
Close this search box.

Prima variantă pentru Naţionala României, după Mirel Rădoi, este Gică Hagi

gică hagi

Gică Hagi este favoritul cititorilor DigiSport, pentru a-i succeda lui Mirel Rădoi, la Naţionala României. Mirel Rădoi (40 de ani) a anunțat, după meciul România – Armenia 1-0, că va pleca de la națională, la finalul actualelor preliminarii, chiar dacă va reuși să califice echipa la baraj.

În acest moment, FRF speră să-l convingă pe actualul selecționer să-și prelungească înțelegerea, în cazul în care Naționala va prinde locul 2, în Grupa J a preliminariilor.

Mirel Rădoi pare însă ferm pe poziții, iar oficialii de la Federație au în acest moment patru nume pe lista înlocuitorilor. Trei dintre acești antrenori sunt liberi de contract, iar doi dintre ei au mai fost selecționerii României.

Prima variantă este Gică Hagi (56 de ani), antrenorul celor de la Farul Constanța. Regele, care a mai condus Naționala, într-un scurt mandat, în anul 2001, și-ar dori să revină pe banca României, mai ales că el a descoperit, crescut și promovat mulți dintre actualii componenți ai lotului: Cristi Manea, Răzvan Marin, Alex Cicâldău, Dragoș Nedelcu sau Ianis Hagi.

Al doilea de pe lista celor de la FRF este Cosmin Olăroiu (52 de ani), tehnician liber de contract, însă a cărui aducere este problematică, din cauza litigiului pe care acesta îl are cu fosta echipă, Jiangsu.

Dacă acest caz nu va fi soluționat în curând, șansele ca Oli să ajungă la națională sunt nule. A treia variantă este Ladislau Boloni (68 de ani), și el liber de contract, după despărțirea de Panathinaikos.

Boloni a mai fost selecționer în anii 2000-2001, înainte de a pleca la Sporting Lisabona și de a-i lăsa locul pe bancă lui Gică Hagi. El se află în relații bune cu șefii de la FRF și este considerat a fi o variantă viabilă, în special datorită experienței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri