Caută
Close this search box.

Principele Nicolae şi zeci de voluntari vor planta peste 10.000 de puieţi de salcâm

UPDATE Din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile, vom fi nevoiți să amânăm cu o săptămână acțiunea de împădurire planificată inițial pentru sâmbătă, 16 octombrie 2021.

Noile date ale evenimentului sunt 23 și 24 octombrie 2021. Așadar, ne vom concentra forțele în două zile consecutive! Locația rămâne aceeași (sat Corbi, comuna Corbi, jud. Argeș), la fel și obiectivul nostru, de a planta 10.000 de puieți de salcâm!

Pe două hectare de teren afectate de alunecări din comuna argeşeană Corbi vor fi plantaţi peste 10.000 de puieţi de salcâm. Iniţiativa aparţine Asociaţiei Principele Nicolae şi este susţinută şi de Primăria Corbi.

Acţiunea de împădurire de la Corbi face parte din proiectul „Codrii de mâine” iniţiat de Asociaţia Principele Nicolae. La acţiunile de plantare de puieţi va participa, alături de zeci de voluntari, şi principele Nicolae al României.

„Am ales comuna Corbi pentru că are probleme cu alunecările de teren şi împădurirea în această zonă va ajuta. Corbi este o comună extrem de frumoasă, cu un peisaj spectaculos, mai ales priveliştea spre Munţii Făgăraş şi vârful Moldoveanu. La fel de impresionantă este şi mănăstirea Corbii de Piatră”, a declarat principele Nicolae al României pentru „Adevărul”.

Voluntarii care doresc sa participe la acţiunile de împădurire pot obţine mai multe informaţii pe pagina de Facebook „Asociaţia Principele Nicolae” sau se pot înscrie prin mesaj privat pe pagina de Facebook a Primăriei Corbi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri