Caută
Close this search box.

Premierul desemnat Nicolae Ciucă l-a sunat pe liderul USR, Dacian Cioloş

nicolae ciucă

Premierul desemnat Nicolae Ciucă l-a sunat pe preşedintele USR Dacian Cioloş, o întâlnire urmând a avea loc cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare, au declarat surse politice pentru News.ro.

Discuţia dintre cei doi a fost una protocolară, premierul desemnat spunându-i lui Dacian Cioloş că îi va prezenta programul de guvernare, când va fi finalizat, însă fără a preciza dacă doreşte o colaborare cu cei de la USR.

Sursele au mai arătat că nu se pune problema unei cooptări a USR în Guvernul PNL-UDMR, în condiţiile în care liberalii au decis deja că vor merge în Parlament, pentru votul de încredere, cu un guvern minoritar PNL-UDMR, mizând pe susţinerea din partea PSD.

Nicolae Ciucă nu a dat încă nici un semnal către liderul PSD, Marcel Ciolacu, însă o întâlnire este aşteptată în cursul zilei de astăzi sau în week-end, în condiţiile în care Florin Cîţu a anunţat că noul Cabinet va fi trimis la Parlament luni.

Liderul PSD a anunţat, după consultările de la Palatul Cotroceni, că social-democraţii vor participa la discuţiile cu premierul desemnat, însă acestea vor avea loc doar la sediul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri