Caută
Close this search box.

Românii pot cumpăra online bilete la meciul naționalei cu Germania

Fanii români pot cumpăra online bilete pentru partida pe care o va disputa echipa națională vineri la Hamburg, împotriva Germaniei, în campania de calificare la Cupa Mondială din 2022. Prețurile sunt cuprinse între 25 și 35 de euro.

„Vineri, 8 octombrie, de la ora locală 20:45 (21:45 în România), naționala României întâlnește Germania, la Hamburg, pe Volksparkstadion, în preliminariile CM 2022. La acest joc, fanii români pot achiziționa bilete de categoria 4 (35 EUR) sau categoria 5 (25 EUR), în sectoarele rezervate lor (14B, respectiv 14A, 14C). Acestea pot fi achiziționate accesând următorul link, după ce va fi creat un cont și după ce vor fi parcurși toți pașii prevăzuți. Pentru achiziționarea biletelor de categoria 4 trebuie introdus codul GALBT, iar pentru cele de categoria 5 codul este XHBMV. Biletele vor putea fi achiziționate după principiul «primul venit, primul servit»”, se arată în comunicatul transmis joi de FRF.

Echipa națională a României joacă o nouă dublă vitală în preliminariile pentru calificarea la Mondialul din Qatar, cu Germania la Hamburg pe 8 octombrie, respectiv cu Armenia la București pe 11 octombrie. „Tricolorii” sunt pe 3 în grupă în acest moment, la un punct de armeni, care ocupă locul de baraj.

FRF a menționat că trebuie completate informațiile solicitate pentru fiecare posesor de bilete, iar apoi utilizatorul va fi redirecționat către pagina în care se va efectua plata. Biletul electronic va fi transmis pe e-mail-ul introdus în comandă.

Potrivit FRF, accesul în perimetrul stadionului se face pe baza:

  • Unui act de identitate cu fotografie.
  • Biletului valabil personalizat cu numele din actul de identitate.
  • Certificatului digital COVID ca dovadă a vaccinării, a testării (RT-PCR cu 48 de ore înaintea jocului sau antigen rapid cu 24 de ore înainte) sau a trecerii prin boală.

„La trei zile după meciul de la Hamburg, pe 11 octombrie, ora 21:45, pe stadionul Steaua, are loc meciul România – Armenia, din preliminariile CM 2022. Ținând cont de incidența mare a cazurilor COVID-19 pe raza Municipiului București, Federația Română de Fotbal a solicitat și așteaptă din partea autorităților informații privind accesul suporterilor pe stadion. Mai multe detalii vor fi furnizate în următoarele zile pe canalele de comunicare ale FRF”, a mai precizat FRF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri