Caută
Close this search box.

Torje: Suntem toţi trişti, golul meu ne-a adus doar un punct azi

Fotbalistul echipei Dinamo, Gabriel Torje, a declarat, sâmbătă seara, că el şi colegii săi sunt trişti pentru că golul marcat în derby-ul cu Rapid (scor 1-1) le-a adus doar un punct.

„În momentul ăsta suntem toţi trişti. Golul meu ne face să câştigăm doar un punct astăzi, ceea ce e trist pentru că am jucat şi acasă şi ne-am fi dorit toate cele trei puncte. A fost un gol extraordinar şi al lor. Am făcut un meci bun în primele 65 de minute, după care ne-am retras puţin şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat, asta este”, a afirmat mijlocaşul.

„Nu mai putem să facem nimic, nu mai putem să întoarcem nimic… Dar cred că puteam să gestionăm acea fază mult mai bine. Ne-am fi bucurat să câştigăm azi pentru că ne-am fi făcut fericiţi pe suporterii. Însă trebuie să mergem mai departe şi uşor-uşor să începem să adunăm puncte pentru a nu avea emoţii”, a adăugat el.

Gabriel Torje şi-a întrerupt interviul pentru a aplana un conflict izbucnit la ieşirea de la vestiare între un suporter dinamovist şi fundaşul rapidist Cristian Săpunaru.

„Săpunaru este prietenul meu, suntem colegi de atâta timp, am fost împreună la echipa naţională… La fel şi persoana respectivă este tot din familia mea, este un prieten de-al meu. S-au înjurat reciproc după meci, dar trec toate. Sunt tensiuni, aşa se întâmplă la derby-uri. Dar a doua zi, la rece, toată lumea îşi revine şi suntem toţi prieteni”, a explicat Torje după ce l-a calmat pe suporterul dinamovist.

Echipa de fotbal Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1, derby-ul de pe teren propriu cu FC Rapid, disputat, sâmbătă, în etapa a 13-a a Ligii I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri