Caută
Close this search box.

Alertă meteo de vijelie şi ninsori viscolite în următoarele 24 de ore

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo de intensificări ale vântului pentru toată țara.

Avertizare meteo emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), astăzi, valabilă până marți, ora 20:00.

Local și temporar, în intervalul menționat, vor fi intensificări ale vântului la munte, mai ales la altitudini mari, precum și în regiunile sud-estice, iar în cursul zilei de marți (30 noiembrie) și în sud-vestul teritoriului.

Se vor înregistra rafale în general de 50…70 km/h, iar pe crestele Carpaților Meridionali începând din dimineața zilei de marți (30 noiembrie) de peste 80…100 km/h și temporar va ninge.

Paradoxul vremii: fenomene de vară la început de iarnă

O altă atenționare meteorologică cod galben a fost emisă în această dimineață. Potrivit meteorologilor, vor fi fenomene de vară la final de noiembrie. Atenționarea meteorologică este valabilă luni, între orele 10:00 – 10:40.

Fenomene meteorologice asteptate: vijelie cu rafale de peste 70…80 km/h, descărcări electrice, averse de ploaie ce vor cumula 10…15 l/mp.

Județul Brăila: Mărașu, Frecăței;

Județul Constanta: Hârșova, Cogealac, Ciobanu, Crucea, Ghindărești, Topalu, Gârliciu, Pantelimon, Saraiu, Horia, Vulturu;

Județul Ialomiţa: Giurgeni;

Județul Tulcea: Baia, Topolog, Cerna, Casimcea, Slava Cercheză, Dăeni, Stejaru, Ostrov, Ciucurova, Peceneaga, Dorobanțu, Beidaud, Horia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri