Caută
Close this search box.

Antrenorul Petre Grigoraş îl critică pe Gigi Becali pentru concedierea lui Edi Iordănescu

petre grigoraş

Petre Grigoraș (57 de ani), fost antrenor în Liga 1 la echipe precum Oțelul, Pandurii sau CFR Cluj, a avut o reacție dură în urma ultimelor evenimente de la FCSB, susținând că gruparea patronată de Gigi Becali a ajuns una de duzină.

Tehnicianul a încercat să explice și ultimele ieșire publice ale finanțatorului formației bucureștene.

„Mă așteptam să se ajungă la această situație la FCSB. Nu mai contează rezultatele. Nu ați văzut care este filozofia? N-ai un punct mai mult decât atunci când ai preluat echipa, atunci la revedere.

Chiar dacă ai nouă meciuri consecutive fără înfrângere. Ați văzut și voi mai multe declarații, este greu ca Becali să nu se implice în echipă.

E clar că FCSB-ul a ajuns o echipă de duzină care nu mai interesează pe nimeni. Cred că ar trebui să nu le mai dăm atât de multă importanță. Nepăsarea poate ar face un lucru mai bun pentru o echipă atât de cunoscută, atât de iubită în toată țara și bineînțeles în lume.

Nu e bine să devină subiect de bârfe și de scandal, subiect de ‘Las Fierbinți’. E foarte urât ce s-a întâmplat și ați văzut bine asta. Mă așteptam ca Gigi Becali să facă asta, pentru că se plictisea”, a spus Grigoraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri