Preşedintele USR Plus, Dacian Cioloş, consideră că PNL, într-o coaliţie cu PSD şi UDMR, se va afla în situația USR din Guvernul Cîțu.

„Ironia sorţii este că PNL va afla cum e să fii forţa reformatoare dintr-un guvern retrograd care are un sigur interes: să facă bani pentru partid. Practic, PNL va avea în noul guvern rolul USR din guvernul precedent.

PSD şi UDMR vor face jocurile, vor bloca tot şi vor împărţi banii şi funcţiile între ei. Diferenţa e că PNL nu e nici struţ, nici cămilă, pentru că PNL nu vrea reformă cu adevărat, după cum nu e nici hoţ profesionist ca PSD. Slabă mulţumire, e drept, pentru simplu fapt că această „dramedie” e plătită de cetăţenii români.

Înţeleg spaima uriaşă a celor de la PNL acum, după ce au dat cheile de la casă PSD-ului. Obişnuiţi cu proprietatea altora şi cu traiul în case naţionalizate, pesediştii nu pleacă cu una cu două de la borcanul cu miere.

Aşa că nu mă miră dorinţa lui Rareş Bogdan de a cere negocieri cu USR. Să nu fiţi surprinşi dacă acceptăm negocierea, doar că ea nu va avea loc prea curând. Iar atunci când asta se va întâmpla, va fi doar cu liberalii curajoşi care se opun acestei sinucideri politice”,a scris Dacian Cioloș pe contul său de Facebook.

„Dragă Rareș, dacă ai curaj cu adevărat, te așteptăm la negocieri”, conchide Cioloș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here