Caută
Close this search box.

Europarlamentarul Maria Grapini a făcut o jumătate de scandal, în avionul spre Bruxelles

maria grapini

Europarlamentarul Maria Grapini, aleasă pe lista PSD, a anunțat la Antena 3 că s-a apucat să facă sondaj de opinie, printre românii care veneau cu avionul de la Bruxelles.

„Ce bătaie de joc la adresa cetățenilor! Toată această criză a creat-o domnul Iohannis, la pachet cu domnul Cîţu. M-am urcat azi dimineață în avion și le-am spus așa cetățenilor: ce l-ați întreba pe președintele Iohannis, dacă ați fi față în față? 99% au răspuns: demisia, să îi fie rușine că își bate joc de români, că a trădat. Toate în aceeași direcție: demisia.

Eu reproșez majorității parlamentare că nu a făcut acest lucru. Dar să mai accepte românii această bătaie de joc?

Săptămâna viitoare e din nou o întâlnire la Bruxelles, cu miniștrii, cu consiliul de miniștri, și noi nu avem, pentru că ăștia interimari nu pot să zică nimic, nu poate să decidă nimic, nu poate să facă nimic”, a declarat Grapini.

Maria Grapini i-a cerut lui Klaus Iohannis să îl desemneze pe Marcel Ciolacu pentru funcția de prim-ministru.

„Nu se poate să nu accepți liderul PSD, când are cel mai mare procent în parlament. Când președintele Iohannis nu a respectat Constituția, chiar atunci, la alegeri. Nu vă mai jucați cu românii, care sunt într-o mare disperare.

Eu am obligația, ca reprezentat al cetățenilor în Parlamentul European să fiu vocea oamenilor. Asta cer cetățenii! Nu se poate să stați și să nu dați nici medicamente, nici teste”, a mai spus Grapini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri