Caută
Close this search box.

Ministrul Finanțelor, replică tăioasă pentru Nicușor Dan: ”Eu aș fi preferat să mă sunați. Ați preferat marketingul!”

câciu

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, i-a transmis un mesaj ministrului de Finanțe, Adrian Câciu, cerându-i să nu se bazeze pe informațiile de la Gabriela Firea. Solicitarea a fost făcută înainte de întâlnirea pe care Dan și Câciu o vor avea, subiectul fiind termoficarea orașului București.

Adrian Câciu i-a răspuns lui Nicuşor Dan tot pe Facebook, într-un comentariu la postarea primarului general.

„Sunteţi doar la un telefon distanţă pentru a stabili o întâlnire. Discuţia va fi nu numai despre contabilitate şi bugetul anului viitor ci mai ales despre modul în care finantarea se transforma în servicii publice concrete şi de calitate pentru bucureşteni. Mulţumesc! PS: as fi preferat sa ma sunati, dumneavoastră ati preferat marketingul. Este ok.

Şi, în fine, am deschis şi subiectul urbanismului pentru că, oricât de mult am reuşi noi să facem lucrări de infrastructură, în condiţiile în care oraşele se dezvoltă haotic şi nu există un control în ceea priveşte construirea, nu o să ajungem deloc prea departe şi avem o instituţie a statului, Inspectoratul de Stat în Construcţii, care nu funcţionează”, a fost mesajul noului ministru al Finanţelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri