Caută
Close this search box.

Prozatorul Dănuț Ungureanu, un roman nou: ”Cartea nimicurilor”

Prozatorul Dănuț Ungureanu lansează săptămâna aceasta un roman nou, ”Cartea nimicurilor”, care apare la editura Tritonic.

Ce mai e însemnat, esențial, în lumea și vremurile acestea? Adevărul dureros e că te poți desprinde de toate cele fără de care n-ai fi conceput să trăiești. Se duc pe rând, când le-a venit vremea…
Este povestea iubirii evocate de „Cartea nimicurilor” cu erotism duios și fascinant, dar pe alocuri nestăpânit și brutal”, declară autorul într-o postare pe facebook.

Lansarea romanului va fi online, în cadrul evenimentelor Libris, joi, 25 noiembrie, ora 21.30.

Danut Ungureanu s-a nascut in anul 1958, la Calafat. A absolvit Facultatea de Energetica din Bucuresti si a profesat ca inginer câtiva ani, dupa care a început o lunga cariera jurnalistica, publicând în cotidiane importante. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România.

A debutat cu o povestire în 1981, în revista Stiinta si Tehnica. În 1993 a aparut primul sau volum, Marilyn Monroe pe o curba închisa. În acelasi an a publicat la Editura Nemira romanul Asteptând în Ghermana, pentru care a câstigat Premiul de Popularitate si Premiul I la sectiunea de specialitate a ROMCON.

De-a lungul anilor, Danut Ungureanu a semnat numeroase povestiri pentru diferite publicatii si volume colective, textele sale fiind recompensate cu multe premii. A scris, de asemenea, scenete radiofonice si câteva sute de scenarii pentru televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri