După schimbul de replici acide din ultimele zile cu Florin Cîțu, ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, a declarat marți seara, la Digi24, că nu se așteaptă să fie dată afară din partid pentru că l-a atacat pe președintele PNL și i-a cerut demisia. „De ce? Am spus lucrul acesta în interior. Nu există niciun temei să fiu exclusă din PNL”, a explicat Turcan.

„Acesta este regulamentul partidului. Dacă sunt colegi care atacă public președintele partidului sau partidul, atunci se supun rigorilor statutului”, a explicat Raluca Turcan, după ce Florin Cîțu a avertizat-o anterior că vor fi luate decizii în BPN, dacă aceasta preferă să discute problemele partidului în presă.

Întrebată dacă se așteaptă să fie exclusă de Florin Cîțu din Partidul Național Liberal pentru că l-a atacat și i-a cerut demisia, Turcan a răspuns că „în mod normal nu”, pentru că „nu există niciun temei statutar”.

„Nu. De ce? Am spus lucrul acesta în interior. De altfel, din interiorul partidului au apărut în spațiul public declarații mult mai tăioase decât ce am spus eu”.

„Nu își propune nimeni să îl schimbe pe Florin Cîțu, este ales de două luni, orice speculație de acest tip face rău partidului și societății în general.

Oamenii sunt atât de sătui de clasa politică încât nu mai vor această râcă. Eu nu pot decât să îi rog pe cei care ne-au votat, chiar dacă au votat anti-PSD, să înțeleagă că aceasta a fost singura soluție. Cred că un pic de timp ar prinde bine încât să recapete încredere”, a mai afirmat Turcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here