Caută
Close this search box.

Un bărbat din Roman şi-a înjunghiat soţia şi cele două fiice gemene

poliţie

Un bărbat din municipiul Roman şi-a înjunghiat, sâmbătă, soţia şi cele două fiice gemene, în vârstă de aproape trei luni.

Agresiunea s-a produs în apartamentul dintr-un bloc situat pe strada 1 Decembrie 1918, din cartierul Favorit.

Vecinii care au auzit ţipetele din locuinţă au chemat poliţiştii.

Oamenii legii l-au reţinut pe suspect, iar medicii de la Ambulanţă au preluat cele trei victime pentru a le transporta la Centrul de Primiri Urgenţe Roman.

Au fost transportate la Centrul de primiri Urgenţe Roman trei victime, o femeie de 34 ani şi două fetiţe de două luni şi jumătate. Una dintre fetiţe era în stop cardio-respirator cu plăgi înjunghiate toracic şi abdominal. S-au făcut manevre de resuscitare, dar fără răspuns. A doua fetiţă avea plăgi înjunghiate abdominale cu evisceraţie de colon şi transvers. A fost transportată cu elicopterul la Spitalul „Sf. Maria” Iaşi. Mama fetiţelor, în vârstă de 34 ani, este în CPU sub supraveghere, dar nu prezintă leziuni care să îi ameninţe viaţa„, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Roman, Laura Trifan.

Un procuror criminalist a preluat cazul şi îl audiază pe suspect în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de omor şi vătămare corporală gravă.

Potrivit Agerpres, între cei doi soţi a izbucnit sâmbătă un conflict spontan din cauza unor probleme financiare ale familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri