Caută
Close this search box.

Doliu uriaș! A murit în condiții cumplite un cunoscut și îndrăgit muzician al românilor

Doliu sfâșietor în lumea muzicii! Un artist renumit a murit după ce a fost implicat într-un accident de mașină.

Este vorba despre cunoscutul și îndrăgitul solist şi cofondator al trupei Quo Vadis. Înainte de a apuca să ajungă cu mașina în municipiul Timișoara, acesta a fost implicat sâmbătă, 4 decembrie, într-un cumplit accident care a avut loc pe DN 59.

Laci Farkas își conducea mașina spre Timişoara, din direcţia Şag. Totuși, din motive rămase deocamdată neelucidate, acesta a pătruns  pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină condusă regulamentar de un şofer de 22 de ani, care a fost rănit la rândul său. Totodată, mașina care mergea spre Şag a fost proiectată, în urma impactului, într-un alt autovehicul care circula pe acelaşi sens.

La faţa locului s-au deplasat echipele de descarcerare de la ISU Timiş, împreună cu paramedicii. Totuși, Laci Farkas nu a mai putut fi salvat și a murit la vârsta de numai 51 de ani.

În 1991, a pus bazele formaţiei de blues-rock Quo Vadis alături de Farkas Szilámér, Borbély Szilárd şi Gáspár Zsolt. În ultima vreme, pe lângă activitatea din Quo Vadis, Laci Farkas a mai cântat şi în formaţia Leslie Wolf and The Groovemakers. Quo Vadis, împreună cu Laci Farkas, a susţinut de-a lungul anilor numeroase concerte în ţară şi în străinătate, participând la numeroase evenimente de referinţă, festivaluri de rock şi blues.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri