Caută
Close this search box.

Gabriela Firea îşi organizează ministerul şi o face pe Violeta Alexandru. „Eu am biroul la Guvern şi lucrez cu doi – trei colaboratori”

gabriela firea

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a anunţat că lucrează împreună cu doi-trei colaboratori la hotărârea de Guvern, de organizare a ministerului, care ar trebui adoptată în următoarea perioadă.

”Deocamdată, sunt singurul angajat al ministrului, dar ne organizăm”, a afirmat Firea. Exact la fel spunea şi ministrul pentru Dialog Social Violeta Alexandru, la începutul anului 2016.

”Eu am biroul la Guvern şi lucrez cu doi-trei colaboratori, neangajaţi deocamdată, la Hotărârea de Guvern de organizare a ministerului, care sper să intre într-o şedinţă de Guvern în zilele următoare, pentru că deocamdată sunt singurul angajat al ministrului, dar ne organizăm. Fiind o instituţie nouă, este normal să treacă prin această fază incipientă”, a declarat Gabriela Firea.

Aceasta a precizat că speră ca HG să fie adoptată cât mai repede. ”Sper ca HG să fie adoptată şi să putem să ne organizăm să lucrăm cu toate motoarele turate”, a mai declarat Firea.

Aceasta a precizat că trebuie găsit şi un sediu al instituţiei. ”Nu este loc la Ministerul Muncii, nici la Egalitate de Şanse, nici la Drepturile Copilului. Am înţeles că la Tineret ar fi ceva spaţiu. Poate RAPPS ne găseşte totuşi un sediu”, a mai declarat Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri