Caută
Close this search box.

George Simion, dialog golănesc cu un membru al Mişcării #Rezist

george simion

Copreşedintele AUR, George Simion, a avut o nouă ieșire golănească, în momentul în care Marian Rădună, unul dintre protestatarii pro-justiție din Piața Victoriei, i-a cerut să plătească din salariul de parlamentar cotizațiile menbrilor AUR care nu au bani.

Simion le-a cerut membrilor AUR, într-o postare pe Facebook, să își achite cotizațiile „ca să aveți vechimea necesară în partid”.

Marian Rădună i-a transmis lui Simion să plătească el aceste cotizații:

„Dacă nu dați banii, o să punem pe liste doar băieții ‘deștepți’. Plătește, George, tu, din salariul tău, cotizațiile pentru oamenii buni, dar care, din păcate, nu au bani. Doar ești un lider, nu? Ajută-i!”.

Simion a răspuns golăneşte: „Marș, #rezistule! Tu ai avut salariu de la Ministerul Sănătății. Unul foarte mare!”. Informația este însă falsă. Rădună a fost consilier onorific, fără a fi plătit la Ministerul Sănătății.

George Simion a avut în urmă cu o săptămână un comportament extrem de agresiv și suburban, chiar și în plenul Parlamentului. El a înscenat o situație de conflict, pe tema certificatului verde, deși legea nu era pe ordinea de zi.

Având în vedere că era 21 decembrie, Simion şi-a tras un pulover peste cămașă, precum au făcut-o Ion Iliescu și Petre Roman, în decembrie 1989, și a înscenat o revoluție în Parlament, pe tema certificatului verde, deși legea nu era pe ordinea de zi.

„Incredibil, ce lupte ducem aici”, a spus Simion, în timp ce transmitea live, pe Facebook, cum se ceartă cu parlamentarii din celelalte formațiuni politice. Numeroși parlamentari i-au atras atenția că certificatul verde nu este pe ordinea de zi, însă el s-a făcut că nu înțelege și a încercat să asedieze tribuna Parlamentului, sub diferite pretexte.

„E frumos ce faceți? Asta este educația pe care v-au dat-o părinții? Așa te-a educat maică-ta? Să înjuri lumea?”, l-a întrebat pe Simion un deputat PNL.

„M-a învățat să-i scuip în ochi pe ăia care fac prostii”, a reacționat Simion. Apoi, liderul AUR și-a chemat deputații să facă scandal la tribună, pretextând că un deputat AUR nu este lăsat să vorbească.

„Stați, în p…a mea!”, a replicat la un moment dat Simion, certându-se cu președintele de ședința.(video minutul 19)

Ulterior, Simion a încercat să o oprească pe o deputata de la USR să vorbească de la tribună. În momentul în care un deputat USR s-a interpus între Simion și colega să, pentru a o apăra, liderul AUR a reacționat din nou cu violență: „Tu ce vrei, mă? Pleacă, bă, de aici! Pleacă, mă, de aici!”. (Video minutul 23.20).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri