Victor Ciutacu este lăudat de Sputnik, organul de presă al Rusiei, pentru că a invitat-o în emisiunile sale, pe senatoarea Diana Şoşoacă.

„Pe locul I în topul realizatorilor tv se află Victor Ciutacu și emisiunea sa ‘Punctul culminant’, de la România TV. Ciutacu a sfidat cenzura oficială și amenzile CNA, păstrând libertatea de dezbatere și invitând în emisiunea sa și persoanele izgonite din mass-media controlate, din cauza opiniilor lor anti-sistem.

Ciutacu a avut curajul de exemplu să îi ofere spațiu, pentru a se explica senatoarei Diana Şoşoacă, după incidentul cu jurnalista din Italia, sfidând ideologia oficială, promovată de presa de casă a puterii și chiar de statul român, la cel mai înalt nivel, care voia condamnarea lui Şoşoacă și victimizarea jurnalistei de la Rai Uno. Pentru aceste merite, Victor Ciutacu merită titulatura de realizatorul tv al anului 2021”, a decretat Sputnik.

Pe locul doi în topul Sputnik este Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Liviu Dragnea.

„Revenită în lumea presei după experiența sa de comunicator politic, Anca Alexandrescu a șocat și impresionat prin dezvăluirile pe care le-a obișnuit (sic!) în cadrul emisiunii sale, intitulate atât de curajos ‘Culisele statului paralel’, de la Realitatea Tv. Aici și-a făcut Liviu Dragnea dezvăluirile de după ieșirea din închisoare, țînând România cu sufletul la gură.

Anca Alexandrescu nu se teme să pună întrebări dificile și nici să dezbată lucruri pe care autoritățile și statul paralel le-ar vrea trecute sub tăcere.

Pentru curajul și temele pe care le-a abordat, de care multe alte televiziuni se feresc și pentru care a fost amendată de CNA, Anca Alexandrescu ocupă locul II, în topul celor mai buni realizatori tv ai anului 2021″, a argumentat Sputnik.

Pe locul trei, Sputnik l-a nominalizat pe Răzvan Dumitrescu, de la Antena 3.

Răzvan Dumitrescu a reușit să mențină emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, pe cele mai înalte niveluri ale obiectivității, spre deosebire de alți colegi de trust, care au trecut cu arme și bagaje de partea puterii și a versiunii oficiale a interpretării realității.

Lovit de amenzi CNA, ca și Victor Ciutacu, Răzvan Dumitrescu a făcut eforturi uriașe să nu devină o portavoce a regimului, ci să apere libertatea de exprimare și de dezbatere, inclusiv prin a invita în platourile emisiunii sale reprezentanți ai ambelor tabere în care se împarte acum România, vaccinişti și anti-vaccinişti, ceea ce l-a costat scump. Pentru obiectivitatea și curajul său, Răzvan Dumitrescu merită să fie prezent în topul realizatorilor tv ai anului 2021”, l-a lăudat Sputnik.

Sputnik s-a remarcat prin numeroase fake news și manipulări în legătură cu pandemia și vaccinarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.