Caută
Close this search box.

Săpunaru (Rapid), dezvăluire incredibilă: Arbitrul mi-a spus că mă poate da şi afară din ţară

Căpitanul echipei de fotbal Rapid Bucureşti, Cristian Săpunaru, care a provocat penalty-ul prin care FCSB a preluat conducerea în minutul 90+3, a afirmat la finalul partidei că arbitrul Istavan Kovacs i-ar fi spus, când i-a reproşat că a acordat uşor lovitura de la 11 metri, că îl poate da şi afară din ţară.

„A fost un meci frumos, atmosferă senzaţională, aşa cum trebuie să fie la un meci de fotbal. Păcat că nu am reuşit să terminăm la egalitate.

Am rămas în 10 oameni, la început cred că unii au fost copleşiţi de atmosfera din tribune şi ne-am revenit după aia. Un derby îl poate câştiga oricine. Nu vorbim despre penalty, pentru că dacă vorbim despre penalty ar trebui să vorbim despre arbitru, şi eu din 2008, de la cazul Bricheta, nu am mai vorbit despre arbitri.

Eu mi-am dorit să vorbesc cu arbitrul, dar nu se poate vorbi cu domnul arbitru. Mi-a zis că mă poate da şi afară din ţară. Dar nu vreau să vorbesc despre arbitraj”, a afirmat Săpunaru al finalul partidei de pe Arena Naţională.

Săpunaru a precizat că înfrângerea este mai dureroasă mai ales pentru suporterii giuleşteni, care sperau măcar în obţinerea unui rezultat de egalitate.

Un răspuns

  1. Orice ai spune despre Sapunaru si oricum ai justifica iesirile lui violente, adevarul e ca pentru astfel de comportament de badaran si animalic, in orice tara ar primi vreo 14 etape de suspendare. In Romania insa arbitrii nostrii fricosi, nu au curajul nici sa-i da un rosu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri