Caută
Close this search box.

Darren Cahill numeşte mizerie metoda lui Novak Djokovic de a intra în Australia

darren cahill

Unii dintre oamenii de tenis care au criticat metoda lui Djokovic de a intra nevaccinat în Australia este Darren Cahill (56 de ani), fostul antrenor al Simonei Halep (30 de ani, locul 15 WTA).

Australianul crede că Nole nu merita scutirea pentru că nu s-ar fi vaccinat oricum, indiferent dacă ar fi avut sau nu reacții adverse din cauza serului. Mai mult, el a numit încercarea lui Djokovic de a intra în Australia o mizerie.

„Am urât scutirea pe care a avut-o, pentru că eu cred că acea scutire este cu adevărat pentru oamenii care doresc să se vaccineze și nu se pot vaccina pentru că au avut Covid.

Novak nu a vrut niciodată să se vaccineze, așa că am urât această dispensă specială. Dacă ai o problemă medicală acută sau ceva care te împiedică să te vaccinezi, nicio problemă, dar nu mi-a plăcut această poveste de la început.

A fost o mizerie de la început și apoi totul a devenit din ce în ce mai rău. Cred că o mare responsabilitate pentru tot ceea ce s-a întâmplat îi revine consiliului de conducere al Tennis Australia”, a transmis antrenorul, conform Eurosport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri