Caută
Close this search box.

Înaintea vizitei lui Joe Biden, un pod rutier s-a surpat la Pittsburgh

Un pod rutier s-a surpat vineri, la Pittsburgh, un oraş american în care preşedintele american Joe Biden era aşteptat în aceeaşi zi pentru a vorb despre marile sale proiecte de infrastructură, relatează AFP şi NBC News.

Mai mulţi automobilişti au fost blocaţi în acest accident, însă nimeni nu a fost rănit, potrivit primelor constatări, a anunţat serviciul de urgenţă din Pittsburgh, al doilea cel mai mare oraş din Pennsylvania după Philadelphia.

Autorităţile din Pittsburgh au îndemnat populaţia să nu se apropie de zona respectivă, din cauza unui ”miros puternic de gaze naturale”, potrivit NBC News, citat de News.ro. Siguranţa Publică din Pittsburgh a anunţat că o conductă de gaze naturale a fost secţionată.

Un autobuz, în care se aflau un şofer şi doi pasageri, se afla pe pod în momentul surpării, a anunţat Autoritatea Portuară din comitatul Allegheny.

Primarul oraşului Pittsburgh, Ed Gainey, a anunţat că cele trei persoane au fost rănite uşor şi a precizat că nu există victime.

Guvernatorul Pennsylvaniei, Tom Wolf, a anunţat că echipa sa ”monitorizează situaţia în Pittsburgh şi este pregătită să ofere susţinere”.

Biden era aşteptat vineri la West Mifflin, la aproximativ 16 kilometri de Pittsburgh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri