Joe Biden a aterizat cu Air Force One la Washington pe un viscol care a blocat capitala Statelor Unite. Președintele american a reușit să părăsească avionul abia după jumătate de oră, după ce personalul de la aeroport s-a luptat să ducă scările până la ușa aeronavei.

Joe Biden s-a întors luni la Casa Albă după vacanța sa din Delaware, în timpul unei ninsori puternice în Washington DC, care a făcut personalul aeroportului să se chinuie la pregătirea pistei de aterizare pentru Air Force One, potrivit NBC News.

La un moment dat, scara pe care trebuia să coboare Biden s-a blocat în zăpadă iar președintele și personalul său au trebuit să aștepte jumătate de oră pentru a pleca, potrivit Digi24. Câteva camioane cu remorcă au derapat și au blocat șoselele, forțând sute de oameni să rămână blocați în mașini.

Fără să poată folosi elicopterul pe o astfel de vreme, coloana oficială de mașini a președintelui american a trebuit să se miște încet pe străzile acoperite de zăpadă. Coloana a fost nevoită să evite ruta obișnuită și a mers cu aproape 30 de km pe oră.

Casa Albă a trebuit să anuleze conferința de presă zilnică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here