Caută
Close this search box.

Marcel Boloș confirmă că a acceptat propunerea PNL de a prelua Ministerul Cercetării. „Dacă nu o să am rezultate, mă retrag”

boloş

Actualul șef al Agenției Regionale de Dezvoltare Nord-Vest (ADRNV), Marcel Boloș, confirmă pentru actualdecluj.ro că a acceptat propunerea liberalilor de a prelua portofoliul Ministerului Cerecetării, Inovării și Digitalizării.

Boloș admite că a purtat destule discuții cu liberalii înainte de a-și asuma acest portofoliu, din pricina componentei tehnice care vizează „partea de digitalizare”.

„Am acceptat această propunere după multe discuții și sub rezerva acestei componente tehnice care ține de digitalizare. Eu vreau ca toate proiectele de digitalizare să fie duse la bun sfârșit, ca atare va fi nevoie și de expertiza secretarului de stat pentru acest domeniu”, a spus Boloș.

Pentru că a fost Ministrul Fondurilor Europene în Guvernul Orban și pentru că a condus ani de zile ADRNV, Marcel Boloș afirmă că nu are nicio emoție în privința gestionării eficiente a banilor care vor veni în cadrul acestui Minister, pentru că deține o vastă experiență în domeniu.

„Doar pentru deciziile de natură tehnică pe partea de digitalizare mi-am dorit să am certitudinea că voi avea sprijn și expertiza necesară din acest domeniu că să putem implementa toate proiectele începute”, a completat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri